Újdonságok

Nagykőrös együtteséhez látogatunk!

Felnőtt csapatunk szombaton Nagykőrösre utazik. Ellenfelünk a tabella 4. helyén áll, ezért számunkra újabb fontos mérkőzés következik a pontok gyűjtögetése szempontjából! A Nagykőrösi Kinizsi FC II. - Kakucs KSE bajnoki mérkőzés 15.30-kor kezdődik, melyre egyesületünk szurkolói buszt indít. Sok szeretettel várunk mindenkit, indulás 13.30-kor a focipályától! Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Heti programunk:

Felnőtt csapat: 2018.03.31., szombat 15.30 Nagykőrösi Kinizsi II. - Kakucs KSE bajnoki mérkőzés (Nagykőrösi Kinizsi FC Sporttelep)
Öregfiúk: 2018.04.03., kedd 17.00 Aranyszarvas SE - Kakucs KSE bajnoki mérkőzés (Kincsem Lovaspark)
U14-es korosztály: 2018.04.01., vasárnap 10.00 Kakucs KSE - Maglódi TC bajnoki mérkőzés (Kakucs KSE Sportpálya)

Teljes cikk

Öregfiúk: győzelem Vasad ellen!

Kicsit nehezen indult, de a végére egyenesbe jött a csapat, így Vasad ellen gólzáporos győzelemmel nyitottuk a tavaszt. Szeretnénk köszönteni egyesületünknél három új játékosunkat: Helik Balázst, Nádaski Attilát és Varró Tamást. Külön kiemelendő Helik Balu, aki négy góllal vette ki részét a győzelemből. Gratulálunk!
Teljes cikk

Elérhetők a 2018/2019-es TAO értékelési alapelvek

Megjelent a "A 2018/19. évi sportfejlesztési programok értékelésének alapelvei" című dokumentum, amely elérhető IDE kattintva, illetve a a https://tao-palyazatok.mlsz.hu/ oldal letölthető dokumentumai közül. További információ, hogy az MLSZ Elektronikus Kérelmi Rendszer 2018/2019-es felülete is hamarosan elérhetővé válik.
 
A 2018/19. évi sportfejlesztési programok előkészítésének első lépéseként célszerű ellenőrizni az elektronikus aláírókulcs érvényességét a Tanúsítványkezelés menüpontban. Közelgő lejárat esetén érdemes felvenni a kapcsolatot a Netlock Kft.-vel (telefonszám: +36 1 437 6655) annak megújítása érdekében. A sportfejlesztési programokat kizárólag az elektronikus kérelmi felületen van lehetőség benyújtani (amelynek feltétele az érvényes aláírókulcs).
 
mlsz.pest.hu
Teljes cikk

Öregfiúk bajnokságunk hétfőn folytatódik!

A Kakucs KSE öregfiúk csapata számára hétfőn megkezdődik a tavaszi szezon élesített időszaka, ugyanis elrajtol a Pest megyei öregfiú-bajnokság Délkeleti csoportja. A 10. forduló programjában ellenfelünk - hazai pályán - a Vasadi RSC együttese lesz. A vasadiak a tabella utolsó helyén tanyáznak, 9 mérkőzésből nem sikerült egyetlen pontot sem szerezniük eddig. Bízunk benne, hogy ez az arány így is marad, hiszen győzelmünk esetén mi is elmozdulhatnánk a 7. helyről. Szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat hétfőn este 18.30-ra a Kakucs KSE Sportpályára! Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

U14-es fiaink is nekivágnak a tavasznak!

Utápótlás korosztályaink közül az U14-es csapatunk az, aki idén már bajnoki mérkőzés keretein belül is megméretteti magát. Miták József vezetőedző irányításával a Pest megyei II. osztályú U14-es bajnokság Közép-B csoportjában indultak a játékosok, hétvégén pedig már a tavaszi rajton lépnek pályára Inárcson. Fiataljaink a tabella 5. helyén állnak, eddigi 5 mérkőzésükből 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Ellenfelünk mérlege némileg jobb arányt mutat, ők 5 mérkőzésből 4 alkalommal győztek, döntetlent nem játszottak, s mindösszesen egyszer kaptak ki bajnoki mérkőzésen. A találkozó szombaton 10 órakor az Inárcs VSE Sporttelepen lesz, melyre szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat! Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk