A Kakucs KSE életében évről-évre észrevehető a fejlődés, lépésről-lépésre látható a folyamatos megújulás. Jelmondatunk - az "Együtt erősek vagyunk" - is rámutat arra, hogy játékosaink, munkatársaink, szurkolóink, támogatóink és a Kakucsi Önkormányzat szerepvállalása nélkül nem jutott volna el egyesületünk odáig, ahol most tart. Klubunk újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen nagyszabású, közös munka vette kezdetét: a BEROTEL NETWORKS KFT és a Kakucs KSE között a napokban támogatói megállapodás jött létre. Az együttműködés megpecsételéseként a cég és az egyesület vezetői és a  felnőtt csapatunk tagjai közösen helyezték ki a cég molinóját az Ekrik István futballpályát övező korlátra.
 
-Köszönjük a bizalmat, egyúttal várjuk előfizetőinket a kakucsi csapat mérkőzéseire! Bízunk benne, hogy egyre több intézményben, vállalkozásban, valamint háztartásban tehetjük kellemesebbé és hatékonyabbá mindennapjaikat szolgáltatásaink segítségével - osztotta meg érzéseit Czabula József Attila cégtulajdonos.
 
A megállapodás keretében - az internettel, televíziós- és telefonos szolgáltatásokkal foglalkozó BEROTEL-től - sportegyesületünk informatikai beruházásait elősegítő szolgáltatást kapunk. A szupergyors internet kiépítése már a novemberi hónapban megtörténik a kakucsi futballpályán.
 
A BEROTEL NETWORKS Kft. elkötelezett a sport támogatása területén, ennek köszönhetően a támogatás első lépéseként legfiatalabb játékosaink, az ovifoci kis labdarúgói kaptak két hordozható kaput az edzések lebonyolításához.
 
Hosszú távú, közös terveink között szerepel - BEROTEL KUPA néven - saját rendezésű, utánpótlás torna szervezése. A program hagyományainkhoz híven, több korosztályt lefedve, minden évben kellemes és szakmailag hasznos eseményt kínál majd a környék és a főváros csapatai számára.
 

Köszönjük a bizalmat a BEROTEL NETWORKS Kft. tulajdonosának és vezetőinek, köszöntjük őket a kakucsi családban, hiszen HAJRÁ KAKUCS, EGYÜTT ERŐSEK VAGYUNK!

Pető Gábor atya személyében egy olyan focirajongó, sportszerető és emberközpontú gondolkodású támogatóval, segítővel lett
gazdagabb sportegyesületünk, amely az emberi értékek közvetítése, a követendő magatartás s példamutatás mellett a szurkolótábor erősítésében is nagy szerepet vállalt Kakucson.
-Alapvetően szeretem a labdarúgást és fontosnak tartom, hogy -szinttől függetlenül - támogassuk a helybeli focicsapatokat. A kakucsi közeg, a kakucsi labdarúgás hangulata magával ragadó. Itt együtt vannak a szurkolók, közösen örülünk a győzelmeknél és bosszankodunk vagy ketté törik a szívünk, ha veszít a csapat. A kakucsi focipályán megvalósul az „együtt sírunk, együtt nevetünk” gondolkodás, mert a közösségi élmény a legfontosabb. Ahogy egyre több embert megismertem, úgy mondhatom el, hogy nem csupán ismerősök, de barátok közé is járok rendszeresen. Az ember olyan - és én is - , hogy szeret jó társaságba járni, a jó társaságokat pedig a közös élmények hozzák össze. Ilyen jó élményeink pedig nem csupán a felnőtt programokon akadnak, hanem ugyanilyen fontos az utánpótlás nevelése is. A gyerekek szeressenek mozogni, legyen az bármely sportág. Itt, Kakucson a kis labdarúgók nem csupán testmozgást végeznek, hanem megtanulják mindazt, ami a csapatjátékhoz szükséges: odafigyelünk egymásra, együtt dolgozunk, együtt játszunk, nem én vagyok a fontos a csapatban, hanem fontos eleme vagyok a csapatomnak, tisztelnem és becsülnöm kell a társaimat, ez mind-mind közösségformáló erejű, a mai világban pedig nagyon fontos a jó közösség szerepe.