Nyolc nap az (át)igazolások átfutási ideje!

Nyolc nap az (át)igazolások átfutási ideje!Ismételten emlékeztetni szeretnénk minden érintettet, hogy az MLSZ PMI Igazolási és Átigazolási Bizottsága által 2018. július 1-én bevezetett új eljárási és ügyfélfogadási rend szerint a kérelmek (így az igazolások és átigazolások) átfutási ideje akár nyolc nap is lehet az átigazolási időszakban.
 
A mögöttünk hagyott hétvégén rajtolt a Magyar Kupa, Pest megyei ága, melynek mérkőzéseire jó néhány "későn ébredő" csapat csak az utolsó pillanatban - vagy még akkor sem - tudta elvinni a szükséges okmányait... Akkor azok a klubok 2-4 napos átfutási idő után tudták átvenni papírjaikat. A közeljövőben azonban erre már nem nagyon lesz lehetőség, mert - elsősorban a július végéig tartó "szabad átigazolást biztosító" időszak lezárulta miatt - jócskán megszaporodtak a beadott kérelmek, így azok feldolgozási ideje már - nagy valószínűség szerint - meg fogja közelíteni, sőt el is érheti a nyolc napot.
 
A fentebbiek miatt kérünk tehát mindenkit, hogy legalább tíz-tizenkét nappal az aktuális mérkőzés előtt adja be kérelmeit, hogy azok biztosan elkészülhessenek és átadásra/átvételre is kerülhessenek! Kérünk továbbá mindenkit, hogy ne kérlelje az ügyintézőket különböző indokokkal a beadott kérelmek korábbi elkészítésére, mert éppen az ilyen és hasonló esetek elkerülése végett lett bevezetve az új eljárási és ügyfélfogadási rend, melyet a szövetség oldalára kattintva ismételten áttanulmányozhat.
pest.mlsz.hu