LICENCKÁRTYA HOSSZABBÍTÁS!

Az MLSZ Edzőképző Központ javaslatára az MLSZ Elnökség döntésének értelmében az eddig érvényben lévő kreditpontszerzés és az utána következő licenchosszabbító e-learning vizsga előírásból a vizsga megszűnt.
A kreditpontszerzés rendszere továbbra is feltétele a licenckártya megújításának, mely határozatot az MLSZ Elnökség módosított. A szabályozás ide kattintva tekinthető meg.

Azok az edzőkollégák, akiknek már lejárt vagy 2017. december 31-ig érvényes a licenckártyájuk, amint rendelkeznek a licenckártya megújításhoz megfelelő számú kreditponttal (UEFA „A” és UEFA „B” esetén 35 pont, UEFA PRO és UEFA Elite Youth „A” esetén 45 pont), az edzokepzes@mlsz.hu címre küldött e-mailben igényelhetnek új kártyát. Fontos, hogy az igénylésben szerepeljen az illető neve, születési helye, születési ideje (év, hó, nap), a végzettség minősítése (UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA PRO), valamint a kártyadíj befizetésének igazolása.

Az MLSZ Edzőképző Központ javaslata alapján az MLSZ Elnökség csökkentette a licenckártya kiadási díjait, tekintettel arra, hogy az edzőkollégák és a sportszervezetük a kreditrendszer bevezetésével többletkiadásokkal (konferencia regisztrációs díjak, utazási költségek) számolhattak.

Az MLSZ Elnökség 2016. év végén úgy döntött, hogy a licenckártyák kiadási díjai az alábbiakra módosulnak (csökkennek):

UEFA PRO – bruttó 38.100 Ft,
UEFA ELITE YOUTH „A” – bruttó 25.400 Ft,
UEFA „A” – bruttó 25.400 Ft,
UEFA „B” – 6.350 Ft.
Az MLSZ Edzőképző Központ akkor küldi ki a kártyákat, amikorra a licenckártya kiadási (megújítási) díjak – beérkeznek az MLSZ számlaszámára (OTP: 11707024-20484068-00000000). A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az edző nevét, adóazonosítóját és a KPUEFACARD17 kódot.

Az MLSZ csak annak a nevére és címére (adóazonosítójára, illetve céges adószámára) állítja ki a számlát, aki az összeget befizette. Nincs lehetőség arra, hogy magánszemély fizeti be a díjat, de a sportszervezet nevére kéri a számlát, vagy fordítva.

A licenckártyákat az MLSZ Edzőképző Központja adja ki, két formátumban:

Először e-mailben kerül kiküldésre a kártya az edzőkolléga által meghatározott e-mail címre – amellyel a rendszerben jogosultságot szerzett.
Ezt követően – amint elkészülnek a kártyaalapú engedélyek – kártyaformátumban küldik ki postai úton arra a postai címre, amelyet az adategyeztetés során adtak meg.
A kártyák bármilyen formátumú kiadása kizárólagosan a befizetés igazolása után történhet meg.

forrás:igazgatosagok.mlsz.hu