Lássuk, hétvégén hol és mikor szurkolhatunk a Kakucs KSE csapatainak!

Beköszöntött az ősz, de a változékony időjárás sem szegi kedvüket a kakucsi labdarúgóknak, hiszen a megszokott módon folytatódnak októberben és novemberben is egyesületünk programjai. Felnőtt csapatunk a hétvégi, Szigetbecse elleni győzelmet követően a tabella 7. helyéről várja a folytatást. Kovács Róbert vezetőedző gárdája a bajnokság 8. fordulójában hazai pályán fogadja Szigetszentmiklós együttesét. Ellenfelünk jelenleg ezüstérmes helyen tanyázik, mérlegük 7 mérkőzésből 6 győzelem és 1 vereség. Nehéz mérkőzésnek nézünk elébe, de játékosaink ezúttal is mindent megtesznek majd a győzelemért! Az összecsapás október 28-án, vasárnap 13.30-kor kezdődik a Kakucs KSE Sporttelepen, melyre ezúttal is szeretettel várjuk Szurkolóinkat!

U14-es utánpótlás csapatunk szintén pályára lép hétvégén. A fiatalok a bajnokság 3. fordulójára készülnek, ahol ezúttal Kiskunlacházára utazik majd a kis különítmény. Ellenfelünk a tabella 7. helyén szerepel, eddig 1 mérkőzést játszottak, ami vereséggel végződött. A kakucsi fiúk 2 döntetlennel indulnak neki a találkozónak, mely október 28-án, vasárnap 10 órakor kezdődik a Kiskunlacháza SE Sporttelepen.

Öregfiúk csapatunk hétfőn Monorral csapott össze, a bajnokság 9 fordulójában pedig már - hazai pályán - a Vasadi RSC ellen bizonyítanak a srácok. Hétfőn 18.30-tól olyan ellenfél érkezik a kakucsi pályára, akik jelenleg a 7. helyen tanyáznak 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel. Szeretettel várjuk szurkolóinkat hétfőn is, hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!