2017/18-AS NEVEZÉSI INFORMÁCIÓK

–        Mindenképpen előre kívánkozik, hogy a kiírásokban és szabályzatokban foglaltakat idén – még a korábbi évekhez képest is – sokkal szigorúbban kívánja betartani a versenyiroda, ezért fokozattan kérünk mindenkit a beadandó dokumentumok maradéktalan és határidőre történő leadására.

–        Mint az a nevezési lapon látható lesz majd, a felnőttcsapatok hazai mérkőzéseivel kapcsolatban lehet majd kéréséket megfogalmazni (amelyeket igyekszünk majd figyelembe is venni, de azok maradéktalan teljesítését nem tudjuk garantálni), míg az utánpótlásgárdákéval kapcsolatban nem. Mégpedig azért nem, mert a versenyiroda – az utóbbi félévekhez hasonlóan – most is a különböző korosztályok sorsolásának elkészítése után központilag fogja beosztani a mérkőzéseket, ezzel is elősegítve, hogy az ugyanazon hétvégén és településen lejátszásra kerülő derbik egymás elé-mögé kerüljenek – minderre pedig, ugye, a még mindig krónikus játékvezető-hiány miatt van szükség.

–        A 2017/2018. évi Pest megyei felnőtt férfi és fiú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok nevezési dokumentációja három fő részből áll: kötelezően beadandó hivatalos dokumentumok, kötelező nyilatkozatok és nevezési lap.

–        A hivatalos dokumentumok aktualizálása céljából – a korábbi évekkel ellentétben – idén minden Pest megyei bajnokságba nevező sportszervezetnek le kell adnia a klubja hivatalos papírjait. A kötelezően beadandó dokumentumok listáját, valamint a kötelező nyilatkozatokat is megtalálja honlapunk letölthető dokumentumai között, valamint az alábbi elérhetőségekre kattintva: kötelezően beadandó dokumentumok listája; kötelező nyilatkozatok.

–        Az utóbbi évekhez hasonlóan a nevezési lapot ezúttal is online módon kell kitölteni, melyet IDE kattintva érhet el.

–        A nevezési határidő: 2017. július 7. (péntek) 12:00.

forrás:pmlsz.hu