2 döntetlen és 1 vereség a hétvége mérlege

Felnőtt csapatunk az elmúlt hétvégén 3-3-as döntetlent játszott a Bugyi SE második csapata ellen. Az első félidő első negyedórájában már 2-0-ra vezettünk Gula Szabolcs és Tulecz Márk góljaival. Még ennek a játékrésznek a 34. percében Tulecz újra betalált, így háromgólos előnnyel tudtunk az öltözőbe menni. Sajnos amennyire jó teljesítményt nyújtottunk az első félidőben, a második pont annyira sikerült rosszul. Lipkovics Norbertet a 58. percben kiállították, az ellenfél pedig egy perccel később már csökkentette is az előnyét, 3-1. 10 perc múlva jött a feketeleves, a 69. minutumban 3-2,  a 71. percben pedig már 3-3-ra állt a találkozó. A mérkőzés végéig nem született további gól így, 1 pontot tudtunk itthon tartani.
Öregfiúk csapatunk hétfőn Nagykátára utazott. A harmadik fordulóban - egy gólgazdag mérkőzésen - sajnos a végén nem mi örültünk, ezúttal 5-3-as vereséget szenvedtünk.
U14-es csapatunk is idegenben játszott, a fiúknak Dömsödre kellett utazniuk. A mérkőzés sajnos nem indult jól, már a 12. percben vezetést szerzett ellenfelünk, de a srácok nem adták fel, s még ebben a játékrészben megfordították a mérkőzést. A második félidőben a Dömsödi SE kiegyenlített, ez pedig meccs végéig már nem változott, a végeredmény 2-2 lett.