Újdonságok

HÁZI GÓLKIRÁLYUNK, PEKKER NORBERT ÉRTÉKELTE A TÁPIÓBICSKE ELLENI GYŐZELMET

"-A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de a 15. perctől lassan átvette a hazai csapat az iranyítást. Ez hamarosan góllá erett, Farkas átadását én váltottam gólra. Ezután a vendégek több helyzetet is kialakítottak, de a kakucsiak kapusa, Almási ebben az időszakban ezeket a probalkozásokat bravúrokkal hárította. A félidő végén úgy látszott, hogy ezzel az 1 góllal mennek pihenni a csapatok, de Laczkó szögletrúgása érintés nélkül a kapuba csavarodott. A második félidő eleji gyors gólom megerősítette a hazaiak fölényét, majd negyedórával a vége előtt Pest gólja már döntőnek bizonyult. Az 5:0-ás végeredményt harmadik gólom jelentette. Az eredmény nem feltétlen tükrözi a játékképet, hiszen Tápióbicske csapata harcosan és sportszerűen játszotta végig a mérkőzést."

Teljes cikk

FOCI A KÖBÖN: KIÜTÉSES GYŐZELEM UTÁN - JÓTÉKONYSÁGI SPORTBÁL ELŐTT

December 5-én, szombaton jótékonysági sportbálra kerül sor Kakucson, amelynek bevételét a helyi utánpótlásra fordítja az egyesület.
A helyi KSE felnőtt csapata jelenleg 34 ponttal a Pest megyei III. osztály, Keleti csoportjának 4. helyén állomásozik, miután vasárnap délután hazai környezetben 5:0-ra verte a Tápióbicskét. A gárda házi gólkirálya Pekker Norbert, aki 18 találatot szerzett és mindössze egy góllal van lemaradva a mezőnyben legeredményesebbnek számító táborfalvai Tarnoczki Tibor és a vasadi Bódi Krisztián kettőstől.
forrás:fociakobon.cafeblog.hu

Teljes cikk

A HÉTVÉGE TOVÁBBI EREDMÉNYEI

Hétvégén a Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság keleti csoportjának 1. fordulójára került sor, melyen az alábbi eredmények születtek:

Teljes cikk

FÖLÉNYES GYŐZELEM AZ ŐSZI SZEZON UTOLSÓ HAZAI BAJNOKI MÉRKŐZÉSÉN. KAKUCS KSE - TÁPIÓBICSKE SK: 5-0

A Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság keleti csoportjának aktuális fordulóját a tabella 5. helyéről várta felnőtt csapatunk. Kovács Róbert vezetőedző az alábbi felállásban küldte pályára csapatát a Tápióbicske SK ellen:
Almási - Zrak (Kubik '65) - Simon - Lipkovics - Tóth I. - Farkas - Laczkó - Pest - Pekker - Suhajda (Szatmári '65)- Simon T. /Teiringer/
A mérkőzést ragyogó napsütésben kezdtük, sajnos egy szomorú eseménnyel. Egyesületünk közeli szurkolója, Rizán Róbert tragikusan hunyt el, emlékének rövid gyászszünettel adóztunk. Családja ezúton is fogadja őszinte részvétünket és mély együttérzésünket.
Játékosaink már a 19. percben megszereztük a vezetést házi gólkirályunk, Pekker Norbert góljával. Az első félidőben számos kihagyott helyzet után a 44. percben ismét eredményesek voltunk, Laczkó Richárd talált be az ellenfél kapujába. A félidei 2:0 után a második játékrészben tovább tudtuk növelni előnyünket. Pest Csaba egy, Pekker Norbert újabb két góljával beállítottuk a gólzáporos végeredményt. A fél gőzzel elért, fölényes győzelem és a szép eredmény mellett mindenképpen ki kell emelni kapusunk, Almási Gábor bravúros teljesítményét!
"-Csapatom nem az elvártak szerinti játékot teljesítette, de még így is sikerült itthon tartani a három pontot és emellett öt gólt szerezni. Kiemelném Pekker Norbert és Almási Gábor teljesítményét, a gólok és a bravúrok miatt. Az utolsó mérkőzésen mindenképpen a győzelem a cél, hiszen úgy a dobogó őszi harmadik helyén pihenhetünk télen."-értékelte a mérkőzést Kovács Róbert vezetőedző.
Az őszi szezon utolsó mérkőzésére december 5-én 13 órától kerül sor Jászkarajenő csapata ellen idegenben. Hajrá Kakucs!

Teljes cikk

AZ ÉV UTOLSÓ HAZAI BAJNOKI MÉRKŐZÉSE KÖVETKEZIK

Egy nagyon nehéz, eseményekkel teli év utolsó hazai bajnokijához értünk. Természetesen győzelmet várunk a csapattól, mivel ez a társaság mindenki ellen esélyesként lép pályára itthon. Nagyon oda kell figyelni, mert ilyen mérkőzéseken a legkönnyebb pontokat hullajtani. Reméljük, hogy az égiek kegyesek lesznek hozzánk és jó időben, sok néző előtt játszhatjuk le ez év utolsó hazai mérkőzését. Az összecsapás vasárnap 13 órakor kezdődik, melyen Tápióbicske együttesét fogadjuk. Hajrá Kakucs!

Teljes cikk

EDZŐI ÉRTÉKELÉS: TÁPIÓSZŐLŐS KSE - KAKUCS KSE: 1 - 2

"-Azt mondják az a jó csapat, aki rossz játékkal is megnyeri a mérkőzést. Akkor nekünk nagyon jó csapatunk van, ugyanis az év legrosszabb játékával sikerült kirukkolnunk. A csapat mentségére legyen felhozva, hogy egy rendkívül egységes és lelkes ellenféllel találkoztunk, akik kihasználva a rossz pályát és a kellemetlen időt, nagyon megnehezítették a dolgunkat. Ez a mérkőzés jó volt arra, hogy bebizonyosodjék: alázat és munka nélkül nincs siker. Reméljük csapatunk tanult a hétvégéből és az utolsó két mérkőzésen egy "harapós" Kakucsot fogunk látni. Ha meglesz a hat pont, jöhet a várva várt SPORTBÁL! ..de addig is munka és alázat!"

Teljes cikk

DECEMBER 5-ÉN JÓTÉKONYSÁGI SPORTBÁL A KAKUCSI UTÁNPÓTLÁSÉRT!

Sok szeretettel meghívjuk kedves Játékosainkat és Családjaikat, Szurkolóinkat a 2015.december 5-én tartandó Sportbálunkra!
A jótékonysági rendezvény programja:
18.00 - Bozsik Programban részt vevő kis játékosaink Mikulás-ajándékozása
19.00 - Vendégvárás, bál és zenés mulatság a Kálvin zenekar közreműködésével
20.00 - Vacsora
23.00 - Tombola
Belépőjegyek ára: 2000 Ft. Az est teljes bevételét a Kakucs Községi Sport Egyesület utánpótlás szakosztályainak működtetésére fordítjuk.

Teljes cikk

MAI NAPPAL ELINDULT A KAKUCS KSE WEBOLDALA

Régóta fogalmazódott az igény, hogy egyesületünknek weboldalt hozzunk létre. Csapataink, játékosaink, stábunk, szurkolóink és Kakucs község örömére a mai nappal útjára indítjuk honlapunkat. Egyesületünk szakosztályairól naprakész és információkkal szolgálunk ezentúl. Oldalainkon megtaláljuk a szakosztályok stábjaiban dolgozó szakembereket elérhetőségekkel, valamint a bajnokságok sorsolását aktuális tabellával és a következő mérkőzéssel egyaránt. Feltüntetjük a programokat, események utáni értékelésekkel és interjúkkal jelentkezünk majd rendszeresen. Beszámolunk sikereinkről, fejlesztéseinkről, nyomon követhetővé válik egyesületünk munkája. Szeretettel fogadjuk a Szurkolók és kedves Szülők fotóit, valamint nyitottak vagyunk az építő ötletekre, hisz együtt, csapatmunkában sikeresebbek lehetünk! Hajrá Kakucs!

Teljes cikk