FÖLÉNYES GYŐZELEM AZ ŐSZI SZEZON UTOLSÓ HAZAI BAJNOKI MÉRKŐZÉSÉN. KAKUCS KSE - TÁPIÓBICSKE SK: 5-0

A Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság keleti csoportjának aktuális fordulóját a tabella 5. helyéről várta felnőtt csapatunk. Kovács Róbert vezetőedző az alábbi felállásban küldte pályára csapatát a Tápióbicske SK ellen:
Almási - Zrak (Kubik '65) - Simon - Lipkovics - Tóth I. - Farkas - Laczkó - Pest - Pekker - Suhajda (Szatmári '65)- Simon T. /Teiringer/
A mérkőzést ragyogó napsütésben kezdtük, sajnos egy szomorú eseménnyel. Egyesületünk közeli szurkolója, Rizán Róbert tragikusan hunyt el, emlékének rövid gyászszünettel adóztunk. Családja ezúton is fogadja őszinte részvétünket és mély együttérzésünket.
Játékosaink már a 19. percben megszereztük a vezetést házi gólkirályunk, Pekker Norbert góljával. Az első félidőben számos kihagyott helyzet után a 44. percben ismét eredményesek voltunk, Laczkó Richárd talált be az ellenfél kapujába. A félidei 2:0 után a második játékrészben tovább tudtuk növelni előnyünket. Pest Csaba egy, Pekker Norbert újabb két góljával beállítottuk a gólzáporos végeredményt. A fél gőzzel elért, fölényes győzelem és a szép eredmény mellett mindenképpen ki kell emelni kapusunk, Almási Gábor bravúros teljesítményét!
"-Csapatom nem az elvártak szerinti játékot teljesítette, de még így is sikerült itthon tartani a három pontot és emellett öt gólt szerezni. Kiemelném Pekker Norbert és Almási Gábor teljesítményét, a gólok és a bravúrok miatt. Az utolsó mérkőzésen mindenképpen a győzelem a cél, hiszen úgy a dobogó őszi harmadik helyén pihenhetünk télen."-értékelte a mérkőzést Kovács Róbert vezetőedző.
Az őszi szezon utolsó mérkőzésére december 5-én 13 órától kerül sor Jászkarajenő csapata ellen idegenben. Hajrá Kakucs!