Újdonságok

Felnőtt csapatunk hétvégén Vasadon lép pályára

Felnőtt csapatunk a bajnokság 19. fordulójában Vasadra utazik. Ellenfelünk jelenleg a tabella 8. helyén áll, mindösszesen 4 ponttal megelőzve minket. Ősszel - hazai pályán - 7-1-re vertük a Vasadi RSC együttesét, kívánjuk, hogy most is hasonlóan sikeresen alaukljon az összecsapás!
Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Lendületben a fiatalok

Bozsik korosztályaink nem pihentek hétvégén, a tavaszi szezonnak megfelelően Bozsik tornán jártak Bugyin. Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Edzés és felkészülési mérkőzések a programban

Utánpótlásunk számára a hét programja a következő:
-kedden és pénteken 16.45-18.15 -ig edzés
-csütörtökön - Dabason - felkészülési mérkőzések, ellenfeleink az FC Dabas és az Újlengyel DSE együttesei lesznek. Indulás csütörtökön a focipályáról 16.00-kor, hazaérkezés 18.15-kor. Mindenki Kakucs KSE melegítőben és felszerelésben érkezzen! Kérjük - és köszönjük - a kedves Szülők segítségét a játékosok szállításában!
Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Újabb fejlesztés Kakucson - eredményjelző táblával gazdagodtunk!

Egyesületünk nagy büszkeségére elkészült a Kakucs KSE elektromos eredményjelző táblája. Szeretnénk megköszönni Elek Jani bácsinak a keret elkészítését, Tógyer Babának az elektromos munkát, a PMLSZ-nek a pályázati lehetőséget és a Kakucsi Önkormányzatnak az önrész biztosítását. Bízunk benne, hogy sok hazai győzelemnek lesz "szemtanúja" a klub legújabb fejlesztése. Dolgozunk, növekszünk, fejlődünk! Hajrá Kakucs - együtt erősek vagyunk!
Teljes cikk

Felnőtt csapatunk hétvégi ellenfele a Dabas III. volt

Kovács Róbert vezetőedző felnőtt alakulatának ezúttal nem sikerült pontot mentenie. Hétvégén Dabas harmadik csapata volt a Kakucs KSE ellenfele, s a találkozón ugyan még gól nélkül mentek a játékosok szünetre, de a második részben a dabasiak ráerősítettek. Három találatot követően Kozsnyák Tamás góljával még javítottunk az eredményen, de ez már csak szépítésre volt elég ezen a hétvégén. Tovább dolgozunk, készülünk a hétvégi, Vasad elleni bajnoki mérkőzésre. Íme, a forduló eredményei:

Teljes cikk

Felnőtt csapatunkhoz hétvégén Dabasról jön az ellenfél

Óriási küzdelemben hozott haza egy pontot Nagykőrösről felnőtt csapatunk a bajnokság elmúlt fordulójában. Szurkolóink 12. játékosként mindent megtettek, hogy együtt sikerüljön pontot szerezni, így most is csak arra tudjuk kérni a Kakucs KSE drukkereit, hogy jöjjenek és jelenlétükkel támogassák a felnőtt csapat hétvégi mérkőzését. Ellenfelünk ezúttal a tabella éllovasa, az az FC Dabas III., akikkel szemben ősszel - gólzáporos mérkőzésen - 6-4 arányban maradtunk alul. Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Felnőtt csapat: 2018.04.08., vasárnap 15.30 Kakucs KSE - FC Dabas III. bajnoki mérkőzés

Teljes cikk

A következő napok programja

Az előttünk álló néhány nap eseménydúsnak ígérkezik, a Kakucs KSE több korosztálya is pályára fog lépni. Íme, a hétvége programja:

Felnőtt csapat: 2018.04.08., vasárnap 15.30 Kakucs KSE - FC Dabas III. bajnoki mérkőzés
Öregfiúk csapat: 2018.04.09., hétfő 18.30 Kakucs KSE - Nagykáta SE bajnoki mérkőzés - ELMARAD!
Utánpótlás: 2018.04.08., vasárnap (helyszín: Bugyi, indulás a Kakucs KSE pályáról 07.45-kor)

Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk