Újdonságok

Felnőtt csapatunkhoz hétvégén Dabasról jön az ellenfél

Óriási küzdelemben hozott haza egy pontot Nagykőrösről felnőtt csapatunk a bajnokság elmúlt fordulójában. Szurkolóink 12. játékosként mindent megtettek, hogy együtt sikerüljön pontot szerezni, így most is csak arra tudjuk kérni a Kakucs KSE drukkereit, hogy jöjjenek és jelenlétükkel támogassák a felnőtt csapat hétvégi mérkőzését. Ellenfelünk ezúttal a tabella éllovasa, az az FC Dabas III., akikkel szemben ősszel - gólzáporos mérkőzésen - 6-4 arányban maradtunk alul. Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Felnőtt csapat: 2018.04.08., vasárnap 15.30 Kakucs KSE - FC Dabas III. bajnoki mérkőzés

Teljes cikk

A következő napok programja

Az előttünk álló néhány nap eseménydúsnak ígérkezik, a Kakucs KSE több korosztálya is pályára fog lépni. Íme, a hétvége programja:

Felnőtt csapat: 2018.04.08., vasárnap 15.30 Kakucs KSE - FC Dabas III. bajnoki mérkőzés
Öregfiúk csapat: 2018.04.09., hétfő 18.30 Kakucs KSE - Nagykáta SE bajnoki mérkőzés - ELMARAD!
Utánpótlás: 2018.04.08., vasárnap (helyszín: Bugyi, indulás a Kakucs KSE pályáról 07.45-kor)

Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Egy pontot hoztunk haza Nagykőrösről!

Pekker Norbert találatával megszereztük a vezetést tegnap a nagykőrösi gárda ellen, ám a találkozó lefújása előtt nem sokkal ellenfelünk gólt rúgott, így döntetlennek végződött az összecsapás. Fontos 1 pontot hoztunk haza Kakucsra! Szurkolóinknak ezúton is köszönjük, hogy ezúttal is támogatták jelenlétükkel felnőtt csapatunkat. Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk

Közérdekű információk - színes lapok nyilvántartása

Többször előfordult, hogy az IFA-rendszer tévesen és rosszul küldött ki rendszerüzenetet színes lapok összegyűléséről, valamint az is, hogy egy adott mérkőzésen szintén tévesen írta ki, hogy a labdarúgó eltiltás alatt áll. Sajnos a rendszer ezen funkciója még nem működik megfelelően. A hibát már jeleztük a fejlesztőknek, amit reményeink szerint hamarosan korrigálnak.
 
A fentebbiek miatt azt javasoljuk, hogy a sportszervezetek maguk tartsák számon mely labdarúgójuk mennyi színes lapot gyűjtött, s a saját nyilvántartásuk szerint döntsenek arról, hogy a játékosuk pályára léphet-e, avagy sem!
 
Fontos!!! A kizárt csapatok ellen szerzett színes lapok és gólok is megmaradnak, csak az adott mérkőzés eredménye törlődik!
pest.mlsz.hu
Teljes cikk

Közérdekű információk - sportorvosi engedélyek

A 2017-es esztendő végén megjelent a 277/2017. (IX. 21.) kormányrendelet, amely szerint sportorvosi vizsgálatot háziorvos is elvégezhet, amennyiben elfogadja az OSEI iránymutatásait.
 
Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet, hogy a jelenleg érvényben lévő Labdarúgás Versenyszabályzata (továbbiakban: LVSZ) szerint az ilyen orvosi engedélyeket a játékvezetők egyelőre nem fogadhatják el, ugyanis azok nem felelnek meg az LVSZ 34. § (2) bekezdés e) pont 3) alpontjának
 
/"A sportorvosi vizsgálat alkalmával "versenyezhet" bejegyzést kap az a labdarúgó, akit a sportorvos a versenyszerű sporttevékenységre alkalmasnak minősít, és azt számozott, az OSEI előírásoknak megfelelő ovális, és a sportorvos személyes kör alakú bélyegzőjével és aláírásával érvényesíti. (...)"/.
 
Itt jegyeznénk meg, hogy az MLSZ Központ már megkezdte a kormányrendelet és az LVSZ harmonizációját, amint pont kerül a folyamat végére, természetesen arról azonnal tájékoztatást adunk.
pest.mlsz.hu
Teljes cikk

Nagykőrös együtteséhez látogatunk!

Felnőtt csapatunk szombaton Nagykőrösre utazik. Ellenfelünk a tabella 4. helyén áll, ezért számunkra újabb fontos mérkőzés következik a pontok gyűjtögetése szempontjából! A Nagykőrösi Kinizsi FC II. - Kakucs KSE bajnoki mérkőzés 15.30-kor kezdődik, melyre egyesületünk szurkolói buszt indít. Sok szeretettel várunk mindenkit, indulás 13.30-kor a focipályától! Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk!

Teljes cikk