A-válogatott jegyinformációk

A magyar válogatott augusztus 31-én (20.45) Lettországot, szeptember 3-án (20.45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában.
A mérkőzésekre szóló jegyek az aréna nézőterére egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépők árusítása július végén, illetve augusztus elején kezdődik meg. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók. A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára. Akik nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg belépőjüket. A lettek elleni augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.
A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál (https://www.eventim.hu/hu/outletek/) vásárolhatók meg. Szurkolói kártya nélkül pedig – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet belépőket vásárolni:

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekben az alábbi elérhetőségeken lehet további információkhoz jutni:

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36-30-508-0999
E-mail: mlsz@tex.hu
Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit.

forrás: mlsz.hu